Contactpagina

Openingstijden Klokkenmaker Lars Dekker

Mijn winkel/werkplaats is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 14.00 uur. Daarna ben ik op afspraak te bezoeken. In de overige uren kan ik mij zodoende met volle aandacht en concentratie op uw klok richten, wat mijn werk natuurlijk alleen maar ten goede komt.
Reparatie van klokken vergt veel aandacht en concentratie. Daarom is mijn winkel niet de hele dag geopend. Zodoende kan ik mij in de middagen met volle aandacht en concentratie op uw kostbare klok richten. De uren dat ik voor mijn klanten open ben kan ik alle aandacht aan u als opdrachtgever besteden. Kom binnenkort eens langs met uw klok, ik sta graag voor u klaar.
Klokkenmaker Lars Dekker - service en kwaliteit
Lars Dekker
Uw klok, mijn vak

Passend advies en vrijblijvende prijsopgave

Beste mensen, ik kan helaas geen vrijblijvende prijsopgave geven op basis van doorgestuurde foto's. Komt u naar mijn winkel met uw klok alstublieft. Het is echt nodig dat ik uw klok op mijn werkbank heb om hem goed te kunnen bekijken. U krijgt dan direct een passend advies met een gratis vrijbijvende prijsopgave, waarbij ik ook uw wensen en de mogelijkheden met u kan bespreken. Vriendelijke groeten, Lars

Ambachtelijk vakmanschap

Door mijn vakopleiding en vele jaren ervaring voer ik degelijke en vakbekwame reparaties uit. Met liefde voor mijn vak worden alle uurwerken gerepareerd.

Eerlijke prijzen

Het beroep klokkenmaker is een ambachtelijk beroep. Ik verricht handwerk en lever maatwerk. Toch wil ik voor mijn klanten graag betaalbaar blijven.

Gratis parkeren

Voor de deur kunt u gratis "laden en lossen".  Dit is zeker handig bij zware en grote klokken.

Gratis prijsopgave

Komt u gerust langs voor een gratis en vrijblijvende prijsopgave. Tegen een vergoeding is het ook mogelijk dat ik bij u thuis een prijsopgave geef.

Passend advies

Graag geef ik u een passend en eerlijk advies over het benodigde onderhoud en het kostenplaatje. Uw wensen staan hierbij centraal.

Garantie

Natuurlijk garandeer ik de door mij uitgevoerde werkzaamheden en heeft u garantie op de reparatie.

Lars Dekker - Klokkenmaker te Alkmaar

Like mijn Facebookpagina ook!

Op mijn Facebookpagina plaats ik geregeld foto’s van speciale reparaties, leuke wetenswaardigheden en andere dingen die ik leuk vind voor mijn klanten.

Ook wordt u op de hoogte gehouden als ik een nieuw blog plaats.

Contactformulier
    klokken
    maker