Lars Dekker - openingstijden zijn aangepast

Per 1 januari 2020 nieuwe openingstijden

Openingstijden klokkenmaker Lars Dekker

Per 1 januari 2020 veranderen de openingstijden. Reparatie van klokken vergt veel aandacht en concentratie. Het is voor mij behoorlijk lastig om de hele dag te multitasken. De winkel is daarom niet meer de hele dag geopend.
De uren dat ik in de ochtend en het begin van de middag voor mijn klanten open ben kan ik hen alle aandacht geven. In de middagen werk ik dan met volle aandacht voor iedere uurwerkreparatie, wat mijn werk natuurlijk alleen maar ten goede komt.

De winkel/werkplaats is open:
• dinsdag t/m zaterdag van 9.00 – 12.00 uur en van 13.00 – 14.00 uur
• daarna alleen op afspraak 

Heeft u een vraag voor me, klik dan hier.

Heeft u al gezien dat ik een verslag heb geschreven over de restauratie van een Amsterdams staand horloge? Klik hier om het te lezen.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on print
Print